Mundo Melocotón – Triangle Sjaal Organic Knitwear Multi Color Kid

39,95

  • Super leuke triangle sjaal met multi color patroon
  • Makkelijk te combineren
  • 100% biologisch katoen
  • Mooi hartjes detail
  • Zachte stof
  • Belgisch merk
Uitverkocht

Uitverkocht

 

Beschrijving

SISKA SCHOETERS IN ZEE MET MUNDO MELOCOTÓN VOOR EERSTE EXCLUSIEVE COLLAB COLLECTIE.

Siska, zelf ook mama, speelde al langer met het idee om met een Belgisch kwaliteitsmerk in zee te gaan. De samenwerking met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, bleek bijzonder goed te kloppen.

De collectie omvat items voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar.

Basics maar ook speelse en veelzijdige stukken die je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden kan aandoen. De hele collectie is op zich combineerbaar, waarbij je de kleuren sober kan houden of ook eens lekker gek kan doen.

CONCEPT

De kleding is gemaakt om lang mee te gaan. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: “Het sleutelidee is draagbare, comfortabele kledij waar kinderen goed in kunnen bewegen én die je makkelijk kan wassen. Met looks waar je als ouder én als kind blij van wordt – ver van saai maar zonder te verblinden. Het doet geen pijn aan de ogen.”

Omdat een streepje altijd een goed idee is, bedachten Mundo voor de “siskaxmundomelocotón” collectie enkele nieuwe kleurencombinaties voor de favoriete La Linea lijn. Bovendien gingen zeletterlijk de zee in met een bijzonder project
Seaqual – Together for a cleaner Ocean – gaat de uitdaging aan tegen Plastic Polution. Ocean Plastics worden gerecupereerd uit de Mediteraanse zee om deze te upcyclen tot een nieuwe polyesterdraad. Hun Spaanse textielfabrikant combineerde deze Seaqual draad met Organic Cotton voor een duurzame eindresultaat.
Zo blij met deze “schone” streepjes !
#seaqualfriends

Extra informatie

Merken

Mundo Melocotón

Afmetingen

120 x 40 cm

Samenstelling

100% organisch katoen