PROMO
 

Freya Lillie – Frilled romper (beschikbaar in verschillende kleuren)

60,60 48,48

  • Prachtige luxueuze overall
  • Gemaakt uit 100% linnen
  • Verstelbaar in grootte
  • Loose fit
  • Zeer duurzaam
  • Anti-bacterieel
  • Basisstuk voor in alle seizoenen
Wissen
 

Beschrijving

Doe je kindje deze prachtige frilled romper aan in de winter met lekker warme knitwear onder, en in de zomer gewoon op zichzelf!

verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

Unisex kleding

Freya Lillie kiest ervoor om 100% linnen te gebruiken voor hun kleding, omdat het niet alleen duurzaam is, maar ook omwille van de luxueuze uitstraling. Het is duurzamer dan de meeste andere materialen, wat belangrijk is als het om kinderen gaat, wees niet bang, omhels het en laat kinderen kinderen zijn.

Wij geloven in één keer kopen en goed kopen, doorgeven, keer op keer.

Het wordt eigenlijk sterker, hoe natter het wordt en bovendien is het antibacterieel, perfect voor een kostbare huid. Deze kleding is gemaakt om lang mee te gaan, om keer op keer te worden doorgegeven, we zijn ervan overtuigd dat deze zelfs nog door de kinderen van jouw kinderen zal worden gedragen. Bovendien wordt het ook bij elke afzonderlijke wasbeurt zachter.

Fitting

De kinderkleding wordt zo ontworpen om lang mee te gaan. Dit betekent dat ze gemaakt zijn met ruimte om te groeien en een royale pasvorm hebben. Ze hebben hebben strikbandjes en verstelbare knoopsgaten,  wat betekent dat ze het hele jaar meegaan en dus met je kindje meegroeien. Ze zijn niet alleen voor de zomer, het zijn sleutelstukken die ontworpen zijn om het hele jaar gedragen te worden. Match het met een truitje onder  in de koelere maanden en op zichzelf in de zomer. Deze overalls zijn extra groot en we adviseren een kleinere maat als je de voorkeur geeft aan een meer getailleerde look.

 

Extra informatie

Merken

Freya Lillie

wasinstructies

Mag in de wasmachine op 30°
Mag niet in de droogkast

Maat

0-6m, 12-18m, 6-12m

Kleur

Forest Green, Dove, Mustard, Caramel, Black