Klantendienst

Verzenden

Welke verzendmethoden zijn beschikbaar?

Wij bieden u de keuze tussen 2 verzendmethoden, DPD en bpost. U kan uw keuze aanduiden bij het plaatsen van uw bestelling. Voor België en Nederland is de verzending gratis vanaf een aankoopbedrag van €50.

Hoe lang duurt het vooraleer ik mijn pakket ontvang?

Wij streven ernaar om uw bestelling te verzenden binnen de 2 werkdagen. De levering van uw bestelling neemt naargelang de gekozen verzendmethode 1 – 3 werkdagen in beslag.

Hoe kan ik de verzending volgen?

Bij de bevestiging van uw bestelling ontvangt u een Track & Trace-code. Hiermee kan u de bestelling steeds volgen. U kan via deze code ook een tweede verzendmoment aanvragen bij de vervoerder.

Verzenden jullie internationaal?

Indien u dit wenst kunnen wij uw bestelling internationaal verzenden. In dat geval is de gratis verzending niet meer van toepassing. De verzendingskosten zullen dus door u betaald dienen te worden. Uiteraard streven wij er nog steeds naar om uw bestelling binnen de 2 werkdagen te verzenden.

Betalen

Welke betaalmiddelen worden geaccepteerd?

Wij aanvaarden verschillenden betaalmiddelen aan waaronder bancontact, overschrijving, creditcard én de handige betaalknoppen van ING, KBC en Belfius. Hiermee kan u veilig en zonder zorgen betalen. Indien u verkiest om met een overschrijving te betalen dienen wij het bedrag te ontvangen op onze rekening binnen de 3 werkdagen. Uw bestelling zal pas na ontvangst van uw betaling verwerkt worden.  

Bestellen en retourneren

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

U heeft geen account nodig om een bestelling te plaatsten. Natuurlijk raden wij u aan om account aan te maken zodat een eventueel tweede bestelling vlotter zal verlopen. Bovendien houden wij u op de hoogte van onze acties en nieuwigheden indien wij beschikken over uw e-mailadres en u dit wenst.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Uw bestelling is definitief na ontvangst van uw betaling. U kan uw bestelling annuleren binnen de 14 dagen.

Hoe kan ik een product terugsturen?

U kan een product terugsturen of omruilen binnen de 14 dagen na levering. U dient hiervoor contact op te nemen met de vervoerder. De kosten van het terugsturen dienen door u betaald te worden.