Aangezien je dit nu kan lezen betekent dit dat we online zijn. Jeuj!

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Freya. Ik ben de trotse mama van Léon Julian. Samen met mijn man, die eerder achter de schermen werkt, run ik De Kleine Reus en de Draak. Met deze webshop wil ik het verschil maken. Ik wil ouders goed informeren met als uitgangspunt dat ieder oudere het beste wil voor zijn kind. Met mijn kennis als vroedvrouw en mama wil ik jullie zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden. Het ouderschap is al moeilijk genoeg op zichzelf. Als je dan ook nog eens alles op ingrediënten en samenstelling moet nakijken is er geen beginnen aan. Daarom heb ik dit al voor jullie gedaan. Alle producten zijn door mezelf gekozen en sommige zelfs uitgetest. Op deze manier kunnen jullie je kostbare tijd in belangrijkere en leukere dingen steken zoals je gezin.

Behalve de webshop, de blog en het ouderschap heb ik natuurlijk nog hobby’s. Zo probeer ik minimum drie keer per week aan CrossFit te doen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is dit niet fietsen. Je kan het je beste voorstellen als een soort van all-round workout waarbij je zowel op kracht, lenigheid als uithoudingsvermogen werkt. Dat is best wel intensief,  maar het geeft mij enorm veel energie en het is een fantastische community! Naast CrossFit doe ik ook aan Urban Hiphop. Mijn danscoach is trouwens ook onze vaste fotografe.

Nu lijkt het wel alsof ik continu bezig ben met van alles en met momenten is dat ook zo. Maar geloof mij, ik kan er ook echt wel van genieten om niets te doen. Echt helemaal niets! Gewoon in de zetel, tv aan, Léon in bed en genieten! Oh ja, had ik al verteld dat vier huisdieren heb? Ik hoor je al deken, vier? We hebben twee katers (Britse Langhaar) met de namen Bruce & Ozzie, één Chihuahua Odie en een Whippet Barney. Ik moet je niet vertellen dat dat wel voor wat leven in huis zorgt, zeker met Léon er bij.

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik echt een amateur ben op het vlak van bloggen en schrijven in het algemeen. Dus als je tips hebt, mag je deze zeker delen. Ik sta altijd wel open voor verbetering. Ook als jullie met vragen zitten in je zwangerschap, na de bevalling of gewoon met je kleine uk, mag je me altijd even contacteren. Als het een meer algemene vraag is, kan ik er eventueel wel een artikel over schrijven, denk maar aan kwaaltjes in de zwangerschap. Ik lees trouwens ook erg graag jullie verhalen. Dus als je zin hebt om wat te vertellen over jezelf, schrijven maar!